Xips de pells de patata

Ingredients

  • 2 patates grosses
  • Sal gruixuda

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 180ºc.
Neteja les patates amb un raspall sota l’aigua de l’aixeta per treure’n totes les impureses. Asseca-les bé.
Pela les patates de dalt a baix. Es millor que les pells siguin llargues i no massa primes. En una safata pel forn, col·loca les pells de la patata, una al costat de l’altra. Tira-hi un raig d’oli.
Fes-les coure 20 minuts, asseca-les i gira-les i torna-les a cuinar durant 15 minuts més,fins que estiguin daurades i cruixents. Sala-les amb sal gruixuda..

30min

Notes

Les pots acompanyar amb una bona cervesa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2070 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Marta Morató diu:
osti tu! quina cosa més curiosa, no? la pell ha de ser més aviat prima o gruixuda? vull dir, tallada amb un pelador o amb un ganivet?
Marga Bertran diu:
No cal que les tallis amb un pelador, jo ho faig amb el ganivet de cuina.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: